Wethouder Paul Driessen stopt 

Beste leden van Essentie

 

We staan vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De verkiezingstrein met al zijn bagage en passagiers komt al behoorlijk op gang. Zo hier en daar hoor je het fluitje of wordt er stoom afgeblazen. Al met al een spannende en leuke en innoverende en leuke tijd. Alles komt in beweging zo ook wij zelf.

Paul Driessen kondigt zijn afscheid aan als wethouder

 

In de aanloop naar 2018 hebben we onze overwegingen, waar liggen onze ambities en mogelijkheden en wat is wenselijk? Hoe hebben we het gedaan, wat kan er nog veranderen? Niet onbelangrijk, wat doen en willen anderen? Ook bij mij hebben deze gedachten en bijbehorende overwegingen de revue gepasserd.

In overleg met Petra heb ik besloten om mij niet meer kandidaat te stellen voor een volgende periode. Nog als wethouder en als raadslid. Het heeft te maken met de fase in het leven waar wij nu zitten. Ik ben in 2018, 64 jaar en wij hebben nog een 'Bucket list'. Hier gaan wij invulling aan geven.

 

Ga ik dan niets meer doen? Zeker niet. Aan energie ontbreekt het nog steeds niet en ook de ambitie kan me in de weg zitten. Dus niets van dat alles. En ja ik blijf mij inztten voor onze prachtige partij Essentie. Op welke manier en binnen welke rol gaan we nog wel gezamenlijk bepalen.

 

Het was een voorrecht en eer om de functie van wethouder en speciaal voor Essentie te mogen vervullen. Intens maar zeker ook leerzaam. En het goede dat wat ik heb opgehaald moet ik inzetten en teruggeven.

 

Meterik, 13 januari 2018

Jullie wethouder Paul Driessen

Essentie