Onze speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen!

17-03-2018

Bram Hendrix, Fractievoorzitter

De lijst is een prachtige afspiegeling van inwoners uit Horst aan de Maas

Een lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 die een breed netwerk hebben in al onze 16 prachtige kernen. Trots op de nieuwkomers op onze lijst. Veel jonge mensen, maar ook mensen met meer levenservaring. Mensen die beschikken over een ruim en breed denkvermogen. De nieuwkomers samen met onze politiek ervaren krachten is een ijzersterke mix Essentie is bewust een lokale partij Niet laten leiden door landelijke richtlijnen. Waar landelijke partijen ondersteuning ontvangen middels subsidie,organisatiekracht en kaders doen wij alles vanuit de gemeenschap van Horst aan de Maas. Alle idee├źn, plannen en oplossingen komen vanuit deze gemeenschap, zonder de regio hierbij uit het oog te verliezen. Daar geloven wij oprecht in.

Essentie heeft ambitie

De beste woon- en kindvriendelijke gemeente zijn. Essentie zet in op een 9 en is daarbij pragmatisch, constructief en oplossingsgericht. Op basis van inhoudelijke argumenten, niet vanuit sentimenten keuzes durven maken en die verantwoorden. Voor ons zit de kracht in de lokale gemeenschap. Bij al onze inwoners en ondernemers. Bij jou!

Essentie bestuurt niet met de waan van de dag

We hebben een duidelijke koers voor ogen. Met het perspectief op de toekomst richten we ons op de maatschappelijke opgaven. Doen wat we altijd al deden, kan soms niet meer. Dit alles vraagt om actie, experimenten, vernieuwing en innovatiekracht. In al onze zestien dorpen.

Speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen:

 

Kijk hier naar onze hier onze flyer (pdf 1,8MB) voor de gemeenteraadsverkiezingen

Terug