Bram Hendrix opnieuw lijsttrekker Essentie
30-11-2021

Bram Hendrix opnieuw lijsttrekker Essentie

Bestuur

Bram Hendrix (40) is gekozen tot lijsttrekker van Essentie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 in Horst aan de Maas. 

Bram is inmiddels zestien jaar actief als gemeenteraadslid en was in 2014 en 2018 ook lijsttrekker van Essentie. Daarbij is hij twaalf jaar fractievoorzitter van de Essentie-fractie waarmee hij de politiek leider is van de lokale partij.

Bram Hendrix: "Voorop staat dat ik het werk als gemeenteraadslid nog steeds boeiend vind om te doen. Het is veelzijdig, mensenwerk en ik beschouw het nog steeds als een eer om volksvertegenwoordiger te mogen zijn. Met Essentie wil ik ook de komende jaren een bijdrage leveren aan een gemeente waarin het fijn wonen, werken en recreëren is. Er liggen voldoende uitdagingen! Ik ben er trots op dat we dit als Essentie ook in de afgelopen jaren op een stabiele manier hebben ingevuld, met een sterke fractie. In deze tijden waarin er veel wisselingen zijn bij partijen, is stabiliteit noodzakelijk. Van de zes lijsttrekkers uit 2018 ben ik de enige die nog politiek actief is in Horst aan de Maas. Ik zie er naar uit om met een sterk team de verkiezingen in te gaan, en daarna in samenwerking tot resultaten te komen.”

De leden van Essentie hebben de voordracht van Bram Hendrix tijdens een ledenvergadering bekrachtigd. De volledige kieslijst van Essentie zal in januari 2022 worden vastgesteld en gepubliceerd.