Kay's #Vlog

Ik ben Kay Thijssen, sinds maart 2018 gekozen als gemeenteraadslid voor Essentie in Horst aan de Maas. Ik ben vanaf mijn 16e lid van Essentie. Tussen 2014 en 2018 ben ik commissielid geweest en tevens bestuurslid van Essentie. Graag wil ik jullie met mijn #vlogs op de hoogte houden van een klein gedeelte van mijn bijdrage's in de gemeenteraad. Veel plezier met kijken en als er vragen zijn dan zie ik die graag tegemoet. 

#OJCNiks in Horst, vertellen over het stemrecht en het belang hiervan

Afgelopen zaterdag stond het evenement NIKS18 gepland. Een evenement georganiseerd door OJC Niks voor jongeren die net 18 zijn of nog 18 moeten worden. Tijdens dit evenement konden zij in gesprek met verschillende partijen waarmee ze te maken krijgen. Ik was aanwezig als jonge politicus, om te vertellen over het stemrecht en waarom dit belangrijk is.

Eerste vlog van 2019! Openbare Wifi en stemburo station Horst Sevenum

Nieuwe Burgemeester: Ryan Palmen!

Op dinsdag 18 december 2018 heeft de gemeenteraad van Horst aan de Maas de aanbeveling voor de nieuwe burgemeesterspost uitgesproken, met als kandidaat Ryan Palmen. Na de benoeming, zal hij officieel burgemeester zijn van Horst aan de Maas.

Subsidie voor een fantastische evenement het OLS: Goedgekeurd door de voltallige gemeenteraad. #trots

Motie rookvrije omgeving #rookvrijegeneratie

Voor de motie: CDA, PvdA, D'66-Groen Links, SP. #aangenomen!

Vragen over basisschool De Driehoek in Griendtsveen

Welke rol hebben we nu precies?

Voorbereidingskrediet voor mogelijke woningbouw

Zinnige zaken #Dendron College uit Horst

Vlog #smelentos in Evertoord

Collega Stef van Loo voert het woord

Opzoek naar een nieuwe burgemeester

Halvering intercity's station Horst Sevenum?

Mijn eerste Amendement. Raadsbreed aangenomen!

Werkbezoek Greenport & Raadsbijeenkomst aan Broekhuizen

Laatste nieuws

De focus ligt bij lezen, informeren en leren. Deze kerntaken geregisseerd vanuit één centrale hoofdvestiging met daarbij activiteiten in alle scholen en kernen in de gemeente.

Lees meer

Laat de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn: namelijk verenigen van mensen! Er liggen ook vraagstukken die Afslag 10 niet alleen aankan en waar ze de gemeente echt nodig heeft. Daarbij gaat het vooral over mogelijke toekomstige...

Lees meer

Dinsdag 16 april 2019 heeft de rekenkamercommissie een onderzoek naar jeugdzorg aan de gemeenteraad voorgelegd Het onderzoek ging over de jeugdzorg in Horst aan de Maas. Een onafhankelijk onderzoek waaruit blijkt dat we in Horst aan de Maas zowel de...

Lees meer