Vol overtuiging vier jaar door!
27-01-2022

Vol overtuiging vier jaar door!

Bram Hendrix

Met de verkiezingen voor de deur komt ook de vraag: “Wil je weer voor vier jaar gemeenteraadslid worden?” Mijn antwoord is voor de volle 100% ‘ja’!

Allereerst heb ik een inhoudelijke drijfveer: onze gemeente is nog lang niet af. Het kan nog mooier en beter, op sommige vlakken véél mooier en beter. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Als geboren en getogen Sevenummer heb ik ideeën over de toekomst van mijn eigen dorp: waar gaan we de nieuwe basisschool realiseren? Hoe bouwen we verder aan het ondernemende en bruisende centrum? Hoe versnellen we woningbouw en realiseren we kwalitatief goede wijken? Maar ook het bewaken van de grenzen tussen het dorp en ontwikkelingen als Greenport zijn enorm belangrijk.

De tweede reden betreft het ‘mensenwerk’. Als raadslid spreek en werk je met veel verschillende mensen. De ene keer met heel enthousiaste mensen, maar soms ook met boze inwoners. Wat iedereen verbindt is hetzelfde doel: passie voor je eigen woon- en leefomgeving, die zo goed mogelijk inrichten en laten bruisen. Het wegen van alle belangen is niet altijd eenvoudig, maar uitdagend en inspirerend om te doen.

Tenslotte: ik ben een samenwerker. Dat is in mijn ogen de enige manier om tot resultaten te komen. Ik ga voor nóg eens vier jaar Essentie. Met een ijzersterke mix aan mensen in onze partij, maar ook met het besef dat wij het niet alleen kunnen. Samen duurt soms langer, maar brengt ons wél verder.

Bram Hendrix
Lijsttrekker Essentie