Lid worden
Word lid van de leukste partij in Horst aan de Maas!

Als lid steun je Essentie! We zijn vooral een vereniging waar gesproken wordt over lokale ontwikkelingen. Maar ook een partij waar veel gelachen wordt en die vooral leuk is! Na de serieuze onderwepren is altijd ruimte voor gezellige momenten en een borrel. Zo is er ook minimaal één keer per jaar de Essentie-dag: gezellig uitje voor alle leden. Hier hebben we als vereniging een leuke agenda voor kinderen en volwassenen. Iets zien en beleven. Als lid wordt je dus actief betrokken bij de onderwerpen in Horst aan de Maas op politiek niveau, maar ook hebben we diverse leuke bijeenkomsten.

Omdat we alles zelf doen zijn onze leden ontzettend belangrijk. Niet alleen om zaken te regelen en te doen, maar zeker ook als klankbord op belangrijke momenten en beslissingen. Als lid van Essentie steun je ons in de gedachte dat we op de goede weg zitten. Het voordeel van een lokale partij is dat wij ongebonden zijn. Wij kijken naar wat past bij Horst aan de Maas.

Lid worden is eenvoudig. Omdat we als vereniging "lean en mean" zijn hebben we een super lage contributie van € 20,- per jaar. Lid worden? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.