Lid worden?

Waarom lid van de leukste partij in Horst aan de Maas

Als je lid wordt steun je Essentie! We zijn vooral een jonge vereniging waar gesproken wordt over lokale ontwikkelingen. Maar ook een club waar veel gelachen wordt. Na de serieuze en soms moeilijke momenten is er volop ruimte voor gezellige momenten. Zo is er ook één keer per jaar de Essentie dag. Hier hebben we als vereniging een leuke agenda voor kinderen en volwassenen. Iets zien en beleven. Als lid wordt je dus actief betrokken bij de onderwerpen in Horst aan de Maas op politiek nivo maar hebben we diverse leuke bijeenkomsten volop discussie, gesprek en informatie.

Omdat we alles zelf doen zijn leden ontzettend belangrijk. Niet alleen om zaken te regelen en te doen. Maar zeker ook als klankbord op belangrijke momenten en beslissingen. We hebben veel aktieve en passieve leden. Als lid van Essentie steun je ons in de gedachten dat we op de goede weg zitten.

Het voordeel van een lokale partij is dat wij ongebonden zijn. Wij kijken naar wat past bij Horst aan de Maas.

Lid worden is eenvoudig. Omdat we als vereniging "lean en mean" zijn hebben we een super lage contributie van € 20,- per jaar, die we overigens ook samen vaststellen. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.