Tijd voor een nieuwe uitstraling!
08-12-2021

Tijd voor een nieuwe uitstraling!

Bestuur Essentie

Essentie is de afgelopen week ‘under construction’ geweest en presenteert vandaag met trots een nieuw logo! Sinds de herindelingsverkiezingen van 2010 is Essentie dé lokale partij van Horst aan de Maas gebleken.

De afgelopen jaren heeft Essentie bewezen een stabiele partij te zijn, waarmee op constructieve wijze samengewerkt kan worden om te komen tot de mooiste gemeente van Limburg: Horst aan de Maas! Als partij mogen we dan ook al sinds de herverdelingsverkiezingen Horst aan de Maas mee besturen en van ambities werkelijkheid maken. Dat doen we als partij met enthousiaste leden, raadsleden, burgerraadsleden en wethouder. Met de verkiezingen van maart 2022 in het vooruitzicht staat Essentie voor een transformatie en presenteert zij met trots het nieuwe logo en huisstijl! Lijstrekker Bram Hendrix en leden van Essentie zeggen hierover het volgende:

“Nadat Essentie de afgelopen 12 jaar heeft bewezen een stabiele partij te zijn die werkt aan de toekomst van onze mooie gemeente is het tijd voor een nieuwe uitstraling. Een nieuw logo dat past bij hoe Essentie zich heeft geprofileerd. Essentie is de lokale politieke partij van Horst aan de Maas. We zijn een bescheiden partij die niet continu in de schijnwerpers hoeft te staan. We werken liever hard aan de toekomst van onze gemeente en zoeken daarbij actief naar verbinding en samenwerking. Essentie is een enthousiaste partij die benaderbaar is en toegankelijk voor iedereen. We vinden het leuk om met een open blik naar vraagstukken te kijken. We zijn daarbij onafhankelijk, praktisch en realistisch. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen!”

De komende periode zal Essentie de campagne voor de verkiezingen gaan onthullen, waarbij de nieuwe huisstijl herkenbaar naar voren zal komen. In januari zal Essentie de kandidaten voor de komende raadsperiode presenteren.