Wij gaan graag met je in gesprek in ons Idee-cafe! 
11-03-2024
Image 123650291

Wij gaan graag met je in gesprek in ons Idee-cafe! 

Essentie

Woensdagavond 27 maart vanaf 19:30u, vindt ons allereerste Idee-café plaats in De Wingerd in Sevenum! Graag gaan wij het gesprek met je aan over de ontwikkelingen die spelen in jouw naaste omgeving. 

Wat te denken van de uitbreiding van Toverland? Welke invulling verdient de locatie Maraboe? En hoe zat dat ook alweer met die nieuwe school in Sevenum? 💭

Het 'Idee-Café' biedt op een laagdrempelige en vrijblijvende manier de mogelijkheid om open gesprekken te voeren en ideeën kunnen aandragen over onderwerpen als:

  • 🏡 Wonen & Leefbaarheid
  • 🚸 Verkeer & Veiligheid
  • 📚 Werk & Onderwijs
  • 🌳 Natuur & Duurzaamheid
  • ⚽ Sport & Cultuur
  • 🩺 Zorg & Gezondheid

Tijdens deze avond zal elke thema een speciale hoek hebben waarin deelnemers vrij zijn om met een kop koffie of thee in de hand ideeën te delen en met elkaar te discussiëren. (Burger)raadsleden zullen aanwezig zijn om het gesprek mee aan te gaan en input te verzamelen.

Alle ingebrachte ideeën zullen zorgvuldig worden overwogen en meegenomen in de verdere ontwikkeling van Essentie. Na de bijeenkomst zullen de deelnemers worden geïnformeerd over de uitkomsten en hoe hun input wordt gebruikt. Wanneer het idee-café succesvol is, wordt het café vaker georganiseerd in ook de ander dorpen van Horst aan de Mas.

Wij benadrukken het belang van de betrokkenheid van inwoners, verenigingen en bedrijven bij het vormgeven van de lokale politiek. We zien de input van de gemeenschap als van onschatbare waarde om het juiste geluid te laten horen.. Wij nodigen je dan ook van harte uit om op 27 maart vanaf 19.30 uur jullie ideeën met ons te delen, tot dan!

Vooraf vragen? Mail naar: bestuur@kiesessentie.nl