Onze mensen

Bestuur

Maak kennis met ons bestuur.

Bart Bertrams

Voorzitter

Horst

Bart is sinds 2009 lid van Essentie. Daarvoor was hij 10 jaar actief in de lokale politiek. Bart was raadslid en voorzitter van de commissie samenleving. Daarnaast was Bart commissielid en is hij nu enkele jaren actief binnen het bestuur. Als voorzitter zorgt Bart voor de juiste procedures en legt deze uit tijdens ledenvergaderingen. Daarnaast overlegt hij regelmatig met fractievoorzitter Bram en wethouder Eric over de resultaten die geboekt zijn en de doelen voor de toekomst. 

Frank Ramaekers

Penningmeester

Griendtsveen

Frank is sinds december 2020 penningmeester van Essentie. Hij zorgt ervoor dat de contributies en facturen worden betaald. Daarnaast zorgt Frank voor een correcte administratie zodat de financiele jaarstukken aan de leden kunnen worden voorgelegd en er een begroting komt. Dat is hem overigens niet onbekend. Frank heeft jarenlang ervaring in diverse besturen in zijn woonplaats Griendtsveen. Deze bevlogen optimist is tevens realist en nog belangrijker voor een penningmeester: risicomijdend. Frank weet het bestuur ook steeds weer te verrassen met ideeën.

Ancy Beurskens

Bestuurslid

Horst

Ancy is in 2020 lid van het bestuur geworden bij Essentie. Ancy vindt het belangrijk dat er leuke activiteiten zijn en we elkaar vooral blijven ontmoeten. Dat is ook haar rol en doel. Ancy is een echte doener en dat is zeker nodig binnen een gezonde vereniging. 

Samen krijgen we het voor elkaar. Doe met ons mee en meld je aan!

Als lid steun je Essentie! We zijn vooral een vereniging waar gesproken wordt over lokale ontwikkelingen. Maar ook een club waar veel gelachen wordt en die vooral leuk is! Na de serieuze onderwerpen is altijd ruimte voor gezellige momenten en een borrel. Zo is er ook minimaal één keer per jaar de Essentie-dag: gezellig uitje voor alle leden.